Valikko Sulje

Greon – Kestäviä valaisimia ja asiakassuhteita

Greon haluaa luoda vankkoja asiakassuhteita suunnittelijoiden ja muiden kumppaneiden kanssa tuoden markkinoille kestäviä ja kustannustehokkaita valaisimia, valaisimien modernisointiyksiköitä ja LMP-valaisinkiinnikkeitä aina kohde huomioiden liikekiinteistöjen ja teollisuuden käyttöön.

Autamme sähkösuunnittelijoita onnistumaan valaistussuunnitelmissaan tuotevalintojen ja tarpeeseen soveltuvan tuoteportfolion avulla. Tuoteportfolio on koottu valitsemalla kestäviä ja kustannustehokkaita valaisimia, valaisimien modernisointiyksiköitä ja LMP-valaisinkiinnikkeitä. Luomme kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat molemminpuoliseen luottamukseen. Toimimme vankassa yhteistyössä Onnisen ja SLO:n tukkujen kanssa.

Greon Oy:n liiketoimintaa ohjaavat arvot

Asiakaslähtöisyys = Kaikki tekemisemme tähtää tavalla tai toisella parempaan asiakaskokemukseen, päämääränä tyytyväinen asiakas.​

Luotettavuus = Me pyrimme olemaan luottamuksen arvoisia. Luvataan se mitä voidaan pitää, ja vaaditaan se myös kumppaneilta. Tehdään ennemmin vähän ja hyvin kuin paljon ja huonosti. (luotettavat tuotteet, luotettava toiminta, vastuullisuus)​

Innostuneisuus  =  Tunnemme intohimoa tekemiseemme. Haluamme ratkaista asiakkaiden haasteita ja tarjota hyviä tuotteita hyvällä palvelulla.  Olemme kiinnostuneita ja kartutamme jatkuvasti osaamistamme. Arvostamme toisiamme.​

Jarmo Lohilahti on Greon Oy:n toimitusjohtaja.
Toimitusjohtaja
Jarmo Lohilahti
(LinkedIn linkki)

Kolme tuotebrändiä; Greon, LAMP83 ja NTE

Myymme Greon -valaisimien lisäksi turkkilaisen LAMP83:n ja espanjalaisen NTE:n laadukkaita valaisimia. Olemme varmistaneet tuotteiden sopivuuden suomalaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

Myynti ja jakelu

Tuotetiedot löytyvät sähkönumerot.fi -palvelusta ja näiltä verkkosivuilta. Otathan tarvittaessa meihin yhteyttä.

Tuotteet ovat hankittavissa sähkötukkuliikkeiden kautta.

Greonin myynti auttaa tuotteiden valinnassa, valaistuslaskennassa ja tuotetuessa. Linkki yhteystietoihimme.

Linkki tietosuojaselosteeseemme.

Tuotetakuu

Greonin myymillä ja toimittajilla tuotteilla on STUL-takuu.

Tuotteillamme on Greonin tuotetakuu STUL-takuun päätyttyä aina viiden vuoden ikään saakka, ellei tuotekohtaisesti toisin ilmoiteta.

Tuotelaatu

Tuotteiden luotettavuuden varmistamisessa käytämme vain hyväksi todettuja liitäntälaite-, led-moduuli- ja led-komponenttitoimittajia. Käytämme pääasiassa Helvarin, Osramin, Phillipsin ja Tridonicin liitäntälaitteita ja moduuleja. Käyttämämme moduulit ovat Zhaga-yhteensopivia, ja siten ne tuovat pitkän tuotteen ylläpidettävyyden.

Varmistamme omassa kehityksessämme valaisimien, liitäntälaitteiden, ledien ja optiikan lämpötila- ja tehorasitukset niin, että voimme antaa oikeat elinikä- ja luotettavuustiedot.

Tuotteiden valmistuksessa kaikki tuotteet testataan varmistaaksemme tuotteiden turvallisuuden ja toimivuuden. Kaikki tuotteemme täyttävät valaisintuotteille asetetut vaatimukset ja ovat varustettuja CE-merkillä.

Tuotekehitys

Kehitämme tuotteitamme kohdemarkkinamme ja asiakkaidemme tarpeeseen. Omaa kehitystä on valaisimien muotoilu, konseptointi, mekaniikkasuunnittelu sekä sähkö- ja optiikkaratkaisujen määrittely ja valinta.

Greon Oy:ssä suunnittelutyökaluilla varmistamme rakenteiden ja osien yhteensopivuuden ja valmistettavuuden.
Suunnittelutyökaluillamme varmistamme rakenteiden ja osien yhteensopivuuden ja valmistettavuuden.
Greon Oy:n tuotekehittää ja testaa valaisimet varmistaaksemme tuotteiden luotettavuuden. Tuotannossa jokainen valaisin testataan varmistaaksemme niiden turvallisuuden ja toiminnallisuuden.
Tuotekehitysvaiheessa valaisimet testataan varmistaaksemme tuotteiden luotettavuuden. Tuotannossa jokainen valaisin testataan varmistaaksemme niiden turvallisuuden ja toiminnallisuuden.