Valikko Sulje

Greon Oy on suomalainen valaisinvalmistaja ja valaisimien maahantuoja

Greon Oy on suomalainen valaisinvalmistaja ja valaisimien maahantuoja kotipaikkanaan Oulun seutu. Yritys on perustettu intohimosta valaistukseen sekä yrittämiseen. Asiakkaitamme ovat valaistuksen ammattilaiset. Haluamme tuottaa asiakkaille kattavan tuotetarjonnan, luotettavat tuotteet sekä joustavan ja toimitusvarman toimituksen.

Tuotteemme koostuvat omista tuotteista, jotka valmistetaan Suomessa, ja huolella valituista Greonin vaatimukset täyttävistä eurooppalaisista tuotteista. Toteutamme myös asiakaskohtaisia ratkaisuja ja tuotteita.

Yritys kehittää tuotteita ja tuotetarjontaa sekä myy ja markkinoi tuotteita.

Jarmo Lohilahti on Greon Oy:n toimitusjohtaja.
Toimitusjohtaja
Jarmo Lohilahti
(LinkedIn linkki)

Kolme tuotebrändiä; Greon, LAMP83 ja NTE

Myymme Greon -valaisimien lisäksi turkkilaisen LAMP83:n ja espanjalaisen NTE:n laadukkaita valaisimia. Olemme varmistaneet tuotteiden sopivuuden suomalaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

Myynti ja jakelu

Tuotetiedot löytyvät sähkönumerot.fi -palvelusta ja näiltä verkkosivuilta. Otathan tarvittaessa meihin yhteyttä.

Tuotteet ovat hankittavissa sähkötukkuliikkeiden kautta.

Greonin myynti auttaa tuotteiden valinnassa, valaistuslaskennassa ja tuotetuessa. Linkki yhteystietoihimme.

Tuotetakuu

Greonin myymillä ja toimittajilla tuotteilla on STUL-takuu.

Tuotteillamme on Greonin tuotetakuu STUL-takuun päätyttyä aina viiden vuoden ikään saakka, ellei tuotekohtaisesti toisin ilmoiteta.

Tuotelaatu

Tuotteiden luotettavuuden varmistamisessa käytämme vain hyväksi todettuja liitäntälaite-, led-moduuli- ja led-komponenttitoimittajia. Käytämme pääasiassa Helvarin, Osramin, Phillipsin ja Tridonicin liitäntälaitteita ja moduuleja. Käyttämämme moduulit ovat Zhaga-yhteensopivia, ja siten ne tuovat pitkän tuotteen ylläpidettävyyden.

Varmistamme omassa kehityksessämme valaisimien, liitäntälaitteiden, ledien ja optiikan lämpötila- ja tehorasitukset niin, että voimme antaa oikeat elinikä- ja luotettavuustiedot.

Tuotteiden valmistuksessa kaikki tuotteet testataan varmistaaksemme tuotteiden turvallisuuden ja toimivuuden. Kaikki tuotteemme täyttävät valaisintuotteille asetetut vaatimukset ja ovat varustettuja CE-merkillä.

Tuotekehitys

Kehitämme tuotteitamme kohdemarkkinamme ja asiakkaidemme tarpeeseen. Omaa kehitystä on valaisimien muotoilu, konseptointi, mekaniikkasuunnittelu sekä sähkö- ja optiikkaratkaisujen määrittely ja valinta.

Greon Oy:ssä suunnittelutyökaluilla varmistamme rakenteiden ja osien yhteensopivuuden ja valmistettavuuden.
Suunnittelutyökaluillamme varmistamme rakenteiden ja osien yhteensopivuuden ja valmistettavuuden.
Greon Oy:n tuotekehittää ja testaa valaisimet varmistaaksemme tuotteiden luotettavuuden. Tuotannossa jokainen valaisin testataan varmistaaksemme niiden turvallisuuden ja toiminnallisuuden.
Tuotekehitysvaiheessa valaisimet testataan varmistaaksemme tuotteiden luotettavuuden. Tuotannossa jokainen valaisin testataan varmistaaksemme niiden turvallisuuden ja toiminnallisuuden.