Valikko Sulje

TIETOA MEISTÄ

Greon Oy on suomalainen valaisinvalmistaja kotipaikkanaan Oulun seutu. Yritys on perustettu intohimosta valaistukseen sekä yrittämiseen. Asiakkaitamme ovat valaistuksen ammattilaiset loppukäyttäjinä, urakoitsijoina ja suunnittelijoina sekä jakelukanavat. Haluamme tuottaa asiakkaille kattavan tuotetarjonnan, luotettavat tuotteet sekä joustavan ja toimitusvarman toimituksen.

Tuotteemme koostuvat omista tuotteista, jotka valmistetaan Suomessa, ja huolella valituista Greonin vaatimukset täyttävistä eurooppalaisista tuotteista. Toteutamme myös asiakaskohtaisia ratkaisuja ja tuotteita.

Yritys kehittää tuotteita ja tuotetarjontaa sekä myy ja markkinoi tuotteita.

Toimitusjohtaja
Jarmo Lohilahti
(LinkedIn linkki)

Tuotetakuu

Tuotteillamme on viiden vuoden takuu, ellei tuotekohtaisesti toisin ilmoiteta.

Tuotelaatu

Tuotteiden luotettavuuden varmistamisessa käytämme vain hyväksi todettuja liitäntälaite-, led-moduuli- ja led-komponenttitoimittajia. Käytämme pääasiassa Helvarin, Osramin, Phillipsin ja Tridonicin liitäntälaitteita ja moduuleja. Käyttämämme moduulit ovat Zhaga-yhteensopivia, ja siten ne tuovat pitkän tuotteen ylläpidettävyyden.

Varmistamme omassa kehityksessämme valaisimien, liitäntälaitteiden, ledien ja optiikan lämpötila- ja tehorasitukset niin, että voimme antaa oikeat elinikä- ja luotettavuustiedot.

Tuotteiden valmistuksessa kaikki tuotteet testataan varmistaaksemme tuotteiden turvallisuuden ja toimivuuden. Kaikki tuotteemme täyttävät valaisintuotteille asetetut vaatimukset ja ovat varustettuja CE-merkillä.

Myynti ja jakelu

Tuotteet ovat hankittavissa sähkötukkuliikkeiden kautta. Greonin myynti auttaa tuotteiden valinnassa, valaistuslaskennassa ja tuotetuessa.  

Tuotekehitys

Kehitämme tuotteitamme kohdemarkkinamme ja asiakkaidemme tarpeeseen. Omaa kehitystä on valaisimien muotoilu, konseptointi, mekaniikkasuunnittelu sekä sähkö- ja optiikkaratkaisujen määrittely ja valinta.

Suunnittelutyökaluillamme varmistamme rakenteiden ja osien yhteensopivuuden ja valmistettavuuden.
Tuotekehitysvaiheessa valaisimet testataan varmistaaksemme tuotteiden luotettavuuden. Tuotannossa jokainen valaisin testataan varmistaaksemme niiden turvallisuuden ja toiminnallisuuden.