Valikko Sulje

ABC-aseman ulkovalaistus NEOVILLE-puistovalaisimilla, PM-PRO-valonheittimillä ja Nano-ulkovalaisimilla

Pudasjärvi on saanut uuden ABC-aseman. Greon Oy on osallistunut sen ulkovalaistuksen toimittamiseen. Ulkovalaistuksen kokonaisuus on tyylikäs, turvallinen ja energiatehokas.

NEOVILLE-puistovalaisimella toteutuu tyylikäs aluevalaistus. Valaisimen ja pylvään tumma väri luo arvokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisimen vaihtoehtoiset valojaot ja teholuokat mahdollistavat halutun valaistuksen toteuttamisen.

PM-PRO-valonheittimellä saat valoa vaativaan tarpeeseen. Valaisimen monipuoliset valonjakovaihtoehdot ja teholuokat tuottavat hyvän valaistuksen.

Nano-ulkovalaisin on katosten ja lippojen valaisin.

Greon Oy on suomalainen valaisinten valmistaja ja maahantuoja. NEOVILLE-puistovalaisin ja PM-PRO ovat espanjalaisen NTE:n valaisintuotteita. Greon Oy toimii NTE:n valaisimien maahantuojana Suomessa. Kaikki Greonin valaisimet, myös NTE:n valaisimet, ovat saatavissa koko maassa Onnisen ja SLO:n kautta. Greon Oy tukee suunnittelijoita ja urakoitsijoita hyvän valaistuksen toteuttamisessa.


Posted in Referenssi