Valikko Sulje

Valaisimet-tuoteperhesivuilta lisää tuotetietoa

Greonin verkkosivuja päivitetään pienin askelin jatkuvasti. Tavoitteena on tarjota riittävää tietoa suunnittelijoille, urakoitsijoille ja jakelukanavalle niin, että tekeminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Pyrimme tiivistämään asiat olennaiseen ja noudattamaan samaa rakennetta kaikilla sivuillamme löydettävyyden helpottamiseksi.

Verkkosivujen etusivulta pääsee valikon kautta Valaisimet-sivulle, jolla kaikki valaisintuoteperheet näkyvät kuvina sisä- ja ulkovalaisimiin ryhmiteltyinä. Jokaisella valaisintuoteperheellä on oma sivunsa, jolle pääsee joko kuvaa tai vasemmalla olevaa valikkoa klikkaamalla. Nyt tuotesivujen rakennetta ja tietosisältöä on kehitetty ja päivitetty, mistä on kerrottu tarkemmin alla.

Kuvassa on tuoteperhesivuilla oleva valikko, joka nopeuttaa siirtymistä tuoteperheiden välillä.

Tuoteperhevalikko tuotesivujen vasempaan reunaan

Sivustolla liikkumisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi jokaisen tuotesivun vasemmassa laidassa on tuoteperhevalikko. Valikosta voi siirtyä suoraan haluamaansa tuotteeseen ilman käyntiä Valaisimet-sivulla.

Tuoteperheen sivulla tietoa yleisesittelystä tarkkaan tuotetietoon

Tuotesivujen yläosassa esitellään tuoteperhe yleisellä tasolla ja kuvataan sen soveltuvuus erilaisiin käyttötarkoituksiin. Siellä myös tarjotaan linkit tuoteperhekorttiin sekä mahdollisiin muihin tuoteperheeseen liittyviin tiedostoihin tai osoitteisiin.

Seuraavana ovat vuorossa tuoteperheen tekniset perustiedot. Tarkoitus on tarjota yhdellä taulukolla varsin kattava tietopaketti tuoteperheen suorituskyvystä. Vakiotuotteet-sarakkeeseen on listattu ne tuoteversiot, joilla on sähkönumerot. Projektituotteet-sarakkeen tuotteilla on vakiotuotteista poikkeavia teknisiä ominaisuuksia, joilla valaisinta voidaan ”tuunata” vielä paremmin kuhunkin kohteeseen sopivaksi. Projektituotteiden ominaisuuksia valittaessa on hyvä ottaa yhteyttä Greoniin. Näin voidaan varmistaa ominaisuuden saatavuus ja samalla se, että asia tulee ymmärrettyä oikein.

Kuvassa on osa tuoteperheen tietotaulukkoa. Taulukosta näkyy keskeisimmät ominaisuudet vakio- ja projektituotteille..

Teknisten tietojen jälkeen esitellään valaisintuoteperheen valonjakokuvat. Ne koostuvat sekä vakiotuotteiden että projektituotteiden valonjakokuvista. Tässä kohdassa on myös linkki valonjakotiedostoihin. Kunkin tuoteperheen valonjakotiedostot ovat omana ZIP-tiedostonaan.

Kuvassa on tuoteperheen valonjaot kuvina.

Suorat linkit tuotekohtaisiin sähkönumerotietoihin

Valaisintuoteperheen esittely etenee vakiotuotteiden tuotetasolle. Vakiotuotteilla on sähkönumero, sitä vastaava Greonin tuotekohtainen tuotekoodi ja tuotteen teknisiä ominaisuuksia kuvaava pitkä tuotenimi. Sähkönumeroa klikkaamalla pääsee sähkönumerot.fi-palveluun katsomaan tuotteen tarkat, laajat tuotetiedot. Palvelussa on mahdollista tulostaa tuotekohtainen PDF-tiedosto, johon voi lisätä kohteen tietoja.

Seuraavana on taulukko sähkönumerollisille vakiotuotteiden asennustarvikkeille ja lisäosille, mikäli ko. valaisinperheessä on sellaisia.

Kuvassa on tuoteperheen vakiotuotetaulukko. Tuoteperheen sivun taulukossa sähkönumero toimii linkkinä tuotteen sähkönumero- ja ETIM-tietoihin.

Valaisimien asennuskuvia

Valaisintuoteperheen sivun loppuun on lisätty kuvia asennetuista valaisimista. Niiden on tarkoitus helpottaa ja varmistaa tuotteiden asennettavuutta ja käytettävyyttä.

Tietojen päivittäminen on jatkuvaa

Tuotekuvauksissa on valtavan paljon teknistä tietoa, joka myös päivittyy vähintäänkin vuosittain. Tiedot pyritään pitämään mahdollisimman ajan tasalla koko ajan. Käytännössä tietoja päivitetään tuoteperhe kerrallaan. Niitä julkaistaan sitä mukaa kuin päivitys on valmis.

Myös sähkönumerot.fi-palvelussa olevat tiedot päivittyvät tuoteperheittäin ja vaiheittain. Ensin tulevat sähkönumerotiedot, sen jälkeen tuoteperhetiedot, kuvat sekä ETIM-tiedot. ETIM-tietoja on nykyisin paljon, ja ne ovat osittain päällekkäisiä. Kaikkia ETIM-tietoja ei näytetä ainakaan toistaiseksi. Linkki Greonin tuotteisiin Sähkönumerot.fi-palvelussa.

Kaikkien tuotteiden tiedot eivät ole siten koko ajan samassa vaiheessa. Jos huomaat jonkin tiedon puuttuvan, ota meihin yhteyttä.

Nano-ulkovalaisin rakennuksen lippaan asennettuna.
Posted in Sähkönumerot, Yleinen