Valikko Sulje

PRIDE-kohdevalaisimilla laadukasta valaistusta myymälässä

PRIDE-kohdevalaisimilla on toteutettu jo usea myymälän ja marketin valaistus nyt myös Suomessa. Valaisin soveltuu niin uudiskohteeseen kuin myymäläpäivitykseen. Valaisin tuo myymälään energiatehokkaan ja laadukkaan valaistuksen sekä modernin ilmeen.

Kuvassa tyylikkään mustat virtakiskoon asennetut LAMP83:n PRIDE-kohdevalaisimet tuottavat laadukasta valoa. Valaisimien värilämpötila on 3000 K ja värintoisto > 90, mitkä tuovat myytävien tuotteiden värit kirkkaina ja raikkaina esille. PRIDE-kohdevalaisimien DALI-ohjaus mahdollistaa lisää energiatehokkuutta ja joustavuutta myymälän toiminnassa ja valaistuksessa.

PRIDE-kohdevalaisimien tuoteperhe on monipuolinen. Valaisimen värin saa vaihtoehtoisesti joko mustana tai valkoisena. Valojakoja on useita. PRIDE-kohdevalaisin asennetaan tyypillisesti virtakiskoon, mutta sen lisäksi tuoteperheeseen kuuluu uppoasennettavia kohdevalaisimia ja kiskosta roikkuvia valaisimia. PRIDE-kohdevalaisimet ovat saatavissa on/off-, DALI- ja Casambi-ohjauksilla.

Greon Oy toimii LAMP83:n valaisimien maahantuojana Suomessa. Kaikki Greonin valaisimet, kuten myös LAMP83:n valaisimet, ovat saatavissa koko maassa Onnisen ja SLO:n kautta. Greon Oy tukee suunnittelijoita ja urakoitsijoita hyvän valaistuksen toteuttamisessa.

Lue lisää PRIDE-kohdevalaisimista.

Lisätietoja: Greon Oy, Jarmo Lohilahti, +358 50 435 1067

Posted in Referenssi, Tuoteuutinen