Valikko Sulje

AJANKOHTAISTA

Greon maahantuontisopimukseen LAMP83:n kanssa

Greon Oy on solminut maahantuontisopimuksen LAMP83:n kanssa. Sopimuksen myötä Greon Oy toimii yksinoikeudella LAMP83-tuotteiden maahantuojana Suomeen.

LAMP83 aloitti valaisinvalmistuksen vuonna 1963. Yhtiön motto on alusta lähtien ollut ”oikeanlainen valaistus”. Yritys on kasvanut ja kehittynyt vakaasti, ja on tänä päivänä globaali brändi.

LAMP83:n tehdas sijaitsee Turkissa ja liiketoimintaa on useissa maissa Euroopassa ja Euroopan ulkopuolella.

Kuvassa on osa LAMP83:n valaisintarjonnasta. Kosketinkiskovalaisimet ovat yhteensopivia Suomessa yleisesti käytössä olevien kosketinkiskojen kanssa (esim. Global Trac).

Greon Oy on suomalainen valaisinvalmistaja ja maahantuoja. Tuoteportfolio sisältää omat Greon-valaistustuotteet, asiakas- tai projektikohtaisesti räätälöidyt valaistusratkaisut sekä omia tuotteita täydentävät maahantuotavat tuotteet. Greon toimii valaistuksen ammattilaiskanavassa. Täydennämme nyt sisävalaistustarjontaamme LAMP83-tuotteilla.

”LAMP83-tuotteiden myötä pystymme vastaamaan vaativiinkin valaistusvaatimuksiin liikeympäristöissä, hotelleissa tai vaikkapa erityyppisissä esittelytiloissa. Olen innoissani asiasta, tässä kohtaavat asiakkaiden tarpeet ja laadukas tarjonta”, sanoo Greon Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Lohilahti.

LAMP83https://lamp83.com.tr/en

Lisätietoja: Greon Oy, Jarmo Lohilahti, +358 50 435 1067

Posted in sopimukset, Yleinen