Valikko Sulje

Greon maahantuontisopimukseen NTE:n kanssa

Greon maahantuontisopimukseen NTE:n kanssa. Greon Oy on 4.11.2020 solminut maahantuontisopimuksen NTE:n kanssa. Sopimuksen myötä Greon Oy toimii yksinoikeudella NTE-tuotteiden maahantuojana Suomessa.

Espanjalainen NTE on suunnitellut ja valmistanut valaisimia yli 10 vuoden ajan, kiinnittäen erityistä huomiota huippuluokan LED-tekniikkaan, korkeaan valonlaatuun ja alhaiseen energiankulutukseen.

NTE auttaa asiakkaita entistä monimutkaisemmilla markkinoilla tarjoamalla parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut asiakkaiden valaistustavoitteiden saavuttamiseksi mahdollisimman tuottavasti, turvallisesti ja kestävästi.

Greon Oy on suomalainen valaisinvalmistaja ja valaisimien maahantuoja, joka toimii valaistuksen ammattilaiskanavassa. Greonin tuoteportfolio sisältää omia Greon-valaistustuotteita, asiakas- tai projektikohtaisesti räätälöityjä valaistusratkaisuja sekä omia tuotteita täydentäviä maahantuontituotteita. Greon täydentää nyt ulkovalaistustarjontaansa NTE-tuotteilla.

”NTE:n ketterä toimintamalli, räätälöitävyys, laadukkaat tuotteet ja vankka tekninen osaaminen ovat meille tärkeitä. Näemme molempia osapuolia kiinnostavia mahdollisuuksia. Olen erittäin tyytyväinen tästä valoisasta yhteistyöstä”, sanoo Greon Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Lohilahti.

NTEhttps://www.ntesistemas.es/en

Lisätietoja: Greon Oy, Jarmo Lohilahti, +358 50 435 1067

Posted in Sopimukset, Yleinen